Nyitóoldal » Támogatott felújítások » Nyílászáró csere

Otthonfelújítási támogatás: nyílászáró csere

A 2024-es otthonfelújítási program kiírása tartalmaz néhány nagyon fontos feltételt azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú nyílászáró cserék támogathatóak, milyenek nem, illetve, hogy a nyílászáró cserét hogyan és milyen összeghatáron belül kell elvégezni.

Megfelelő kivitelező kiválasztása

A legfontosabb lépés, hogy olyan kivitelezőt válasszon, aki tisztában van a támogatás feltételeivel, és betartja őket. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a munka elvégzése és kifizetése után szembesül azzal, hogy olyan munkát fizetett ki, amire nem vehető igénybe a támogatás.

Teljeskörű kivitelezésre ajánljuk az Ablak Hungary csapatát, az ország talán egyetlen nyílászáró cserével foglalkozó cégét, ami 100%-os ügyfélelégedettséggel büszkélkedhet. Náluk biztos lehet benne, hogy nem lesz átverés áldozata, és kifogástalan munkát kap a pénzéért.

Kérjen tőlük árajánlatot közvetlenül oldalunkon keresztül, hogy biztosan a legjobb árajánlatot kapjon.

KIVÁLÓ
91 vélemény:
Rómeó Laky
Rómeó Laky
2024-06-26
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Újra nagyon meg vagyunk elégedve. Most már másodszorra is tőlük vásároltunk DECEUNINCK OPTIMUM ablakokat, ajtókat. Hihetetlen és lenyűgöző az a profizmus, amivel találkoztunk első alkalommal, nem is gondoltuk, hogy ezt még felül lehet múlni. De sikerült! Nagyon sok vásárlót, megrendelőt kívánunk, és biztos mi jó szívvel fogjuk ajánlani mindenkinek. Még egyszer nagyon, nagyon köszönjük. Tisztelettel: Laky Rómeó
Dezső Bubori
Dezső Bubori
2024-06-25
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Remek csapat, rugalmasak, korrektek és minden tekintetben segítőkészek. Mellesleg tényleg minőség és nem szemfényvesztés amit kínálnak.
Tamás Schmutz
Tamás Schmutz
2024-06-24
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Tavaly ösz óta foglalkozom családi házunk fa nyilászáróinak cserèjèvel. Több cèget kerestem meg elsösorban interneten ès kaptam leirást, ajánlatokat. A cserèt bonyolítja, hogy az ablakok körül kivül-belül stukko diszitès van, aminek sèrül3sèt, vakolatjavitást elakarom kerülni. Most viszont felkerestem a Camponában lèvö Ablak Hungary cèg bemutatótermèt aholis rëszletekbe menö tájèkoztatást , majd a helyszíni szemlèt követöen egy jó ár- èrtèkarányos ajánlatot kaptam, amely biztosotarról hogy sèrülèsmentesen eltudják vègezni az ablakok cserèjèt. Köszönöm az iroda eddigi hozzáállását ès várom a júl 8-10 között tervezett munkák elvègzèsèt.
Beáta Kiss
Beáta Kiss
2024-06-17
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Korrekt gyors és precíz munkavégzés, részletes tájékoztatást kaptam, mindenkinek ajánlani tudom. Köszönöm szépen!!!
Gabriella Besenyei
Gabriella Besenyei
2024-06-12
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Néhány hete az új bemutató termük megnyitásán is jelen voltam, ami tényleg igényesre, szépre sikerült. Nálunk korábban már ők csináltak néhány ablakot meg egy bejárati ajtót. Most meg egy ismerősömet kísértem el, mert ajánlottam neki, nézzük meg hátha.... és nem is gondoltam, de annyira megtetszett nekik egy modell, amit már régóta kerestek, hogy meg is rendelték a bejárati ajtóval együtt, amit szintén cserélni terveztek az idén. Szóval, úgy tűnik nem ajánlottam rosszat nekik sem. :)
Gyuláné Paskovits
Gyuláné Paskovits
2024-06-06
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Tökéletes választás, ha minőségi nyílászárót szeretne valaki. Nagyon segítőkész ügyintézés, gyors és precíz munkavégzés. Megbízható, profi csapat. Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Köszönöm a csapatnak! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Csaba Tóth
Csaba Tóth
2024-06-05
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Gyors ügyintézés. Tiszta, szép munka.
Annamária Péterfai
Annamária Péterfai
2024-06-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagyon megvagyok elégedve profi csapat kíváló termékek.Jó szivvel ajánlom mindenkinek.
Emília Tuba
Emília Tuba
2024-06-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Kivételes, amikor a szakemberek rászánják a kellő időt az ügyfélre, hogy a megvásárolt nyílászárók teljes mértékben összhangban legyenek az igényekkel. Legyen szó funkcionalitásról, műszaki adatokról, minőségről, tervezésről, esztétikáról, ár-érték arányról, vagy modernitásról nem marad megválaszolatlan kérdés, széleskörű rálátással nyújtanak segítséget a nyílászárók kiválasztásához. A Campona bevásárlóközpontban található bemutató teremben kézzelfoghatóvá váltak elképzeléseink, a kivitelezés csodás. Nagyszerű csapat, csak ajánlani tudom!

Referencia képek

Szeretné a legjobb árajánlatot kapni az
Ablak Hungary-tól?

Kérjen tőlük árajánlatot néhány kattintással, ezen az egyszerű űrlapon keresztül:

Pályázat által elvárt feltételek a nyílászáró cserével kapcsolatban

Milyen ingatlan támogatható?

Kizárólag a Földhivatali ingatlan-nyilvántartásban belterületi-, külterületi-, zártkerti
lakóház, szabadon álló családi ház, sorházi családi ház, ikerház bejegyzett, életvitelszerűen lakott, 1990. december 31-e előtt használatbavételi engedélyt kapott ingatlan energetikai korszerűsítése támogatható.

Egy kölcsönkérelemben kizárólag egy megvalósítási helyszín szerepelhet.
Kizárólag lakáscélú energiafelhasználás történhet a fejlesztéssel érintett ingatlanban. A program keretében lehetőség van arra, hogy a beruházással érintett ingatlan címén vállalkozás székhelye legyen bejelentve, ugyanakkor az ingatlanban tényleges vállalkozási, gazdasági tevékenység folytatása (beleértve a bérlést is) esetén nem támogatott a beruházás.

Milyen ajtó- és ablakcsere támogatott?

Fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő épülethatároló szerkezetek cseréje / energiamegtakarítást eredményező korszerűsítése.


A projekt elszámolható költségén felül teljesíthető (azaz támogatás nem igényelhető rá) kizárólag nyílászárócseréhez kapcsolódóan épületek nyári és téli hővédelmének javítása, így például árnyékoló, vagy árnyékvető szerkezetek beépítése.

Mennyibe kerülhet legfeljebb a nyílászáró csere?

A pályázati kiírás meghatározza a támogatható munkaköltséget és az anyagköltséget is. Olyan kivitelezővel kell dolgoznia, akik ezen a maximális költségeken belül vállalják a munkát!

Új, korszerű műanyag szerkezetű nyílászárók

Új, korszerű műanyag szerkezetű nyílászárók beépítése a szükséges külső és belső oldali párkányokkal, valamint belső oldali kávajavítási munkákkal és minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt:

  • bruttó 158 836 Ft/m2 anyagár és
  • bruttó 51 336 Ft/m2 munkadíj

Új, korszerű műanyag szerkezetű tetősík nyílászárók

Új korszerű műanyag szerkezetű tetősík nyílászárók beépítése, a belső oldali javítási munkákkal minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt:

  • bruttó 249 961 Ft/m2 anyagár és
  • bruttó 88 819 Ft/m2 munkadíj,

Új, korszerű fa szerkezetű nyílászáró

Új, korszerű fa szerkezetű nyílászárók beépítése festett felülettel a szükséges külső és belső oldali párkányokkal, valamint belső oldali kávajavítási munkákkal és minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt:

  • bruttó 222 104 Ft/m2 anyagár és
  • bruttó 71 161 Ft/m2 munkadíj

Új, korszerű fa szerkezetű tetősík nyílászárók

új korszerű fa szerkezetű tetősík nyílászárók beépítése festett felülettel, a belső oldali javítási munkákkal minden szükséges segédanyaggal együtt, valamint meglévő nyílászárók bontása törmelék elszállításával együtt:

  • bruttó 201 652 Ft/m2 anyagár és
  • bruttó 88 819 Ft/m2 munkadíj.

További kritikus feltételek a támogatás megnyeréséhez

Az Otthonfelújítási támogatás kiírása feltételként szabja meg, hogy az épület 1990. december 31-e előtt használatbavételi engedélyt kapott, valamint hogy a felújítás legalább 30%-os energiamegtakarítást eredményezzen a felújított családi házban. Ezt a felújítás előtt és után is kiállított energetikai tanúsítvánnyal kell igazolni.

Mint a fentiekből is látható, az otthonfelújítási támogatást igénylőnek olyan megbízható kivitelezőt kell keresnie, aki a támogatási feltételeknek megfelelő módon végzi el a nyílászáró cserét, olyan ajtókkal és ablakokkal, ami elősegíti a legalább 30%-os energiamegtakarítást, de közben olcsóbb, mint maximális kivitelezési és anyagár.

Javasolt kivitelezők

Tudjuk, hogy sokszor már az is kihívás, hogy megbízható építőipari kivitelezőt találjunk, a fenti feltételek pedig csak még nehezebbé teszik a keresést. Ezért olvasóink figyelmébe ajánlunk egy olyan megbízható kivitelezőt, aki megfelel minden fenti feltételnek:

Szeretné a legjobb árajánlatot kapni az
Ablak Hungary-tól?

Kérjen tőlük árajánlatot néhány kattintással, ezen az egyszerű űrlapon keresztül:

X